News

Sztruksik o wschodzie słońca

  Wieczorne szusowanie przy sztucznym świetle ma teraz konkurencję w postaci zjazdów przy wschodzie słońca. Ci…

47 Mistrzostwa Świata w saneczkarstwie

W dniach 27-29 stycznia w Innsbrucku odbędą się 47 Mistrzostwa Świata w saneczkarstwie. Wśród 120 zawodników, znajdzie…

Polityka prywatności

1. Serwis internetowy nartywaustrii.pl zapewnia ścisłe przestrzeganie obowiązujących przepisów prawa dotyczących prywatności użytkowników i ochrony ich danych osobowych. Zobowiązanie Serwisu wynikające ponadto z zasady poszanowania praw osobistych  zmierza do budowania i utrzymywania zaufania każdego użytkownika.


2. Gromadzone dane osobowe obejmują wszelkie informacje udostępniane tak w procesie rejestracji, jak i dalszych etapach użytkowania Serwisu. Dodatkowo nasze serwery rejestrują informacje udostępniane przez przeglądarkę użytkownika w trakcie przeglądania stron internetowych. 


3. W procesie doskonalenia Serwisu i dostosowywania jego funkcjonalności dla potrzeb wszystkich użytkowników zbierane dane mogę być przekazywane również podmiotom współpracującym z Serwisem. Jednocześnie wychodząc naprzeciw oczekiwaniom klientów zarówno Serwis jak i osoby trzecie mogą przesyłać użytkownikom treści reklamowe i marketingowe w zakresie ich działalności.  


4. Pełne korzystanie z Serwisu możliwe jest po zalogowaniu i po wprowadzeniu odpowiedniego hasła zabezpieczającego przed możliwością uzyskania danych przez osoby trzecie. Hasło wprowadzone przez użytkownika powinno być skonstruowane w sposób możliwe bezpieczny, aby wykluczyć niebezpieczeństwo jego przejęcia przez osoby nieuprawnione.


5. Serwis nie odpowiada za zabezpieczenie danych osobowych samodzielnie udostępnianych przez użytkowników i dane te nie są objęte Polityką Prywatności.


6. Administratorem danych osobowych w rozumieniu Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002r. nr 101, poz. 926 z późniejszymi zmianami) jest  Nowy Net sp.k., ul. Kołobrzeska 42 E /15, 80-394 Gdańsk


7. Każdy użytkownik, którego dane osobowe zostały udostępnione, ma prawo do ich przeglądania i aktualizowania.


8. Dla korespondencji użytkownika z Administratorem przeznaczony jest odrębny adres email biuro@nartywaustrii.pl, na który można przesyłać wszelkie informacje, uwagi czy też zastrzeżenia związane z gromadzeniem i przetwarzaniem danych osobowych.


9. Zabezpieczenie danych osobowych użytkowników Serwisu zagwarantowane jest bezpiecznym i stabilnym systemem ochrony danych stosowanym przez Administratora. 


10. Polityka prywatności dostępna jest dla użytkowników pod adresem:
http://nartywaustrii.pl/polityka-prywatnosci